Generic selectors
Bare fullstendig treff
Søk i turtittel
Søk i innhold
Søk i turbeskrivelser
Bildebeskrivelser

Dagens turprogram inneholdt seks topper i Bokn og Tysvær. Topp er kanskje å ta hardt i, for høyden på alle seks lå mellom 125 og 293 moh.

Dagens andre topp på Bokn var Rindafjellet 151 moh. Også her startet turen rett ved veien. Først over et kort stykke innmark, før vi på nytt havnet i brakekratt. Ganske kortvarig denne gangen, for etter litt stigning kom vi over tregrensa. Toppen med varde kom til syne, og det var bare å ta peiling mot varden.

På veien opp fikk vi et kort glimt av gjestene som allerede var framme: Tre hjorter. De hadde lite sans for turgåere, så de tok paling andre veien. Sikkert smart.

Vi gikk samme vei tilbake, siden vi tross alt hadde funnet en slags sti gjennom krattet på vei opp. Ingen av oss hadde særlig lyst å drive stirydding på vei ned.

Turfakta
Distanse  : 1,6 km
Varighet  : 45 minutter
Toppunkt  : 151
Startpunkt: 19


GPX-spor som kan importeres i kart og GPS.

NB! GPX-fila brukes fullt og helt på eget ansvar, og er ikke å regne som noen offisiell tur-rute. Det er min egen rute på aktuell tur, med eventuelle feilnavigeringer. Aktuell rute inneholder derimot ikke noen større «feil», og kan således fint brukes som en veiledende rute.

Kommentarer

Kanskje liker du også:

Copy link
Powered by Social Snap