Generic selectors
Bare fullstendig treff
Søk i turtittel
Søk i innhold
Søk i turbeskrivelser
Bildebeskrivelser

fjellturblogg.no lagrer ikke personvernopplysninger med mindre du bruker kontaktskjemaet på siden. Informasjon som da blir lagret er de feltene og opplysningene du har fylt ut på kontaktskjemaet. Bruker du de digitale turbøkene som er satt opp på noen få utvalgte turmål, lagres navnet ditt slik du skriver det i registreringen, sammen med tidspunkt og eventuelt bilde.

Cookies eller informasjonskapsler brukes i forbindelse med annonsering på siden. Annonsetjenesten leveres av Google. Det brukes også noen informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse på nettsiden.

fjellturblogg.no bruker Facebook sitt kommentarsystem, så kommenterer du noe på fjellturblogg.no er det Facebook sine personvernregler som gjelder for kommentaren du legger igjen. fjellturblogg.no modererer derimot kommentarer. Upassende kommentarer vil bli moderert, uten noen videre grunngivning.

Informasjon om din IP-adresse, nettlesertype med mer blir loggført i forbindelse med besøksstatistikk på fjellturblogg.no.

fjellturblogg.no ønsker alle en trygg og positiv opplevelse på nettstedet, og alle nevnte opplysninger behandles på en trygg og forsvarlig måte.

Kommentarer

Copy link
Powered by Social Snap