Generic selectors
Bare fullstendig treff
Søk i turtittel
Søk i innhold
Søk i turbeskrivelser
Bildebeskrivelser

Dagens tur hadde Midtnuten som mål, men i påvente av bedre vær kjørte jeg videre innover Blåsjøvegen for å få med meg to lett tilgjengelige topper. Første mål ble Odden 1217 moh. Den egentlige toppen ved navn Odden ligger noe lenger vest og er 4 meter lavere, men det er dagens topp som er oppført som toppunkt.

Når Skreivassvegen er kjørbar mellom Oddatjørn og Skreivatn er denne toppen veldig lett tilgjengelig. Jeg brukte i underkant av en halv time tur-retur.

Skreivassvegen har dårlig standard, men er likevel kjørbar med vanlig personbil. Jeg valgte å kjøre såpass langt at det på kartet så ut til at de fleste høydemetrene var unnagjort, noe som stemte bra. Fra toppunktet har man utsikt over store områder, både mot Blåsjø i sør, og mot Såta og Snønuten i nord. Videre østover ser man langt inn i Bykle. En topptur der målet med turen først og fremst er å ha vært der.

Turfakta
Distanse  : 1,5 km
Varighet  : 0,5 timer
Toppunkt  : 1217
Startpunkt: 1180


GPX-spor som kan importeres i kart og GPS.

NB! GPX-fila brukes fullt og helt på eget ansvar, og er ikke å regne som noen offisiell tur-rute. Det er min egen rute på aktuell tur, med eventuelle feilnavigeringer. Aktuell rute inneholder derimot ikke noen større «feil», og kan således fint brukes som en veiledende rute.

Kommentarer

Kanskje liker du også:

Copy link
Powered by Social Snap