Generic selectors
Bare fullstendig treff
Søk i turtittel
Søk i innhold
Søk i turbeskrivelser
Bildebeskrivelser

Etter å ha besteget Smalafjellet og Finnvikåsen, sto siste topp for tur. Utgangspunktet var fra veien mellom Marvik og Ropeid. Jeg parkerte i veikanten, der jeg på forhånd hadde regnet det som kortest og lettest å komme til toppen.

Som på de to andre turene for dagen, var terrenget også her vått, og det var like dårlig sikt som tidligere på dagen. Bedringen i været, som yr.no hadde varslet, hadde ikke slått til.

Selv om det ikke var mer enn 100 høydemeter fra start til topp, var det en liten dal som skulle forseres, som selvsagt gjør utslag på antall høydemetere. Slettes ingen langtur. Turen var unnagjort på ca 40 minutter, stort sett samme vei på retur.

Helt grei tur, men ikke forvent utsikt. Topp-punktet ligger i skogen, og selv med klarvær er det nok begrenset utsikt vil jeg tro. Også denne toppen er for spesielt interesserte.

Turfakta
Distanse  : 1,7 km
Varighet  : 45 minutter
Toppunkt  : 368
Startpunkt: 266


GPX-spor som kan importeres i kart og GPS.

NB! GPX-fila brukes fullt og helt på eget ansvar, og er ikke å regne som noen offisiell tur-rute. Det er min egen rute på aktuell tur, med eventuelle feilnavigeringer. Aktuell rute inneholder ingen større «feil» , og kan fint brukes som en veiledende rute.

Kommentarer

Kanskje liker du også:

Pin It on Pinterest